Holdet bag

Mød vores team:

Timm - Ejer & artist

Andrej - Artist

Sofie - Lærling

Cathrine - Piercer

Mikkel - Shop Manager & Tattoo Removal

Mylle - Artist

Timm - Ejer & Artist

Timm er ejer af butikken og selvlært artist. Da Timm i 2017 startede med at tatovere professionelt og dagligt, har hans arbejde gang på gang vist, hvilke utrolige læringsprocesser Timm har gennemgået, på helt egne ben. Tidligere har Timm siddet som ansat og selvstændig artist i forskellige shops, inden han valgte at åbne ‘’Hos Din Tatovør’’ som hans helt eget. Butikken har et helt særligt præg af Timm, med hans personlighed som folk vil betegne som nærværende, professionel og hyggelig. Timm er yderst faglig kompetent med et bredt repertoire indenfor mange forskellige genrer i tattoo branchen. Nogle af disse stile som Timm virkelig elsker at lave og brillere i er ting som portrætter, realisme og generelt black and grey. Timm sætter en ære i hans butik, kunder og ansatte er trygge og i professionelle hænder, så du altid vil blive mødt af et smil, en snak eller en god vejledning.Han er kendt for sin imponerende kvalitet og opmærksomhed på detaljer i sine værker. Tim har en unik evne til at forstå kundernes ønsker og skabe kunst, der taler til deres hjerter. Hans dygtighed i at opbygge stærke kunderelationer har gjort ham til en eftertragtet kunstner inden for sit felt. Uanset om det er malerier, skulpturer eller andre medier, bringer Tim sin kreativitet og lidenskab til livet gennem kunst, der berører og inspirerer. Han fortsætter med at imponere med sit selvstændigt opnåede kunstneriske håndværk.

Andrej - Artist

Andrej er oprindeligt fra Slovakiet hvor hans første interesse for tattoo verdenen også startede. Andrej var i gang med at blive uddannet "jeweler", da han gerne ville skabe noget unikt og lave kunst, men ikke som ‘’jeweler’’. Kunst har altid været hans passion, men han har ikke følt, han havde de rette elementer til at udtrykke sig på. Andrej blev introduceret for tatoveringer igennem en af hans venner, som arbejdede i branchen og kunne se et potentiale og lærte ham op. Andrej var i kort tid under supervision og startede så med at stå på egne ben. Andrej har tatoveret professionelt og dagligt siden 2018, som han har gjort med en utrolig passion som er vist i hans udvikling og hans tilgang til tingene. Andrej har altid været interesseret i at mestre realisme tatoveringer, men senere på hans rejse har han også opdaget hans kærlighed til det abstrakte og de grafiske elementer i hans kunst.

Sofie - Lærling

Da Sofie startede med at tatovere i 2021, brugte hun i starten sine egne ben som lærred. Efter noget tid søgte Sofie nye udfordringer og følte sig klar til at komme i lære, hvor hun søgte en lærling stilling ved ‘’Hos Din Tatovør’’ - Hvor det var tydeligt at se der var et potentiale, så Sofie kom i lære hos os og har sidenhen vist en fremragende udviklingskurve.Sofies interesseområder er meget fokuseret hen imod old school stilen og finelines. Sofie er også drevet af udfordringer og finder det interessant at udforske forskellige stil genre, så dette bevises også i porteføljen at hun allerede nu som lærling, er en utrolig rutineret tatovør.Sofie har altid været fascineret af tatoveringer og deres evne til at fortælle historier og udtrykke individualitet. Hun har længe haft en passion for at lære kunsten og teknikken bag tatoveringer.Sofie elsker kundekontakten, hvilket også er i fokus når man er under hendes nål eller gennem hendes vejledning og guiding. Sofie sætter en ære i at forvandle jeres idéer til smukke og meningsfulde tatoveringer.

Cathrine - Piercer

Cathrine har altid haft en passion for piercinger. Hun har fra en ung alder og hendes første navlepiercing, vidst det har været indenfor denne branche, hun har skulle udvikle sig.Cathrine elsker at udtrykke sin passion og glæde gennem kropsudsmykning på andre mennesker. Og glæden hun har haft ved de piercinger hun har fået, har hun altid gerne ville kunne give andre med på vejen. Den følelse af nervøsitet og usikkerhed, man har når man træder ind ad døren og til glæden man får når man går ud, handler det om at være med hele vejen. Det er så vigtigt at jeg møder det enkelte menneske i øjenhøjde, i deres følelser, og lytter til deres historier, for at de får den helt rette oplevelse, og netop det smykke de har ønsket sig. Om det er spontane eller længe overvejede piercinger, er det en udsmykning, og en del af personerne så snart de er ude af døren. Cathrine er udlært piercer, og har fra første piercing, kunne mærke hvor meget hun brænder for faget. For hende er det vigtigste at skabe trygge, rolige og behagelige omgivelser under hele behandlingen. Hun sørger for at tage sig god tid til hver enkelt piercing og menneske, fortælle om behandlingen, og fremgangsmåden så der er fuld forståelse for hvad der kommer til at ske. Fra start til slut er det vigtigt at du føler dig tryg, set og ikke mindst hørt. Lige så vigtig som oplevelsen er, gælder det samme for hende at opretholde en god sikkerhed og hygiejne hele vejen igennem.

Mikkel - Shop Manager & Tattoo Removal

Til dagligt vil du finde Mikkel i ‘’Hos Din Tatovør’’ på Østervold 22. Mikkel’s stilling er Shopmanager, så det er ham i møder når i kommer ind i butikken for at snakke eller når i skriver til os over de sociale medier.Udover dette vil det også være Mikkel som laver laserbehandlinger for tattoo removal i butikken i Thorsgade 4B.Mikkel har været i branchen i et par år og har en stor passion for kunst og kropsudsmykning, så med en bred viden indenfor faget, vil han vejlede og guide jer igennem processen i både tatoveringsfjernelse eller hvis du står og overvejer at få en ny tatovering.

Mylle - Artist

Michael som primært bliver kaldt Mylle har været i tattoo branchen i lidt over 12 år. 7 af årene har han siddet som selvstændig og de seneste 5 år har han siddet som artist i en større tatoverings virksomhed.
Mylle siger: “Min tilgang til at skabe tatoveringer handler om at det er kundens ønsker og tanker der er i fokus, derfor vil du også blive inddraget i selve design processen da min erfaring siger det giver et bedre resultat.”
Mylle er en tatovør der altid spreder god stemning og en tatovør man kan føle sig tilpas hos. Citeret af ham selv: “Jeg er nok muligvis Danmarks sjoveste tatovør, hvis altså man griner af dårlige far jokes“.
Mylles styrker ligger i fineline og realisme, og uanset om du, som kunde, ønsker store eller små tatoveringer, stræber han altid efter at gøre dem unikke og betydningsfulde!